Fructe Uscate -> Căpșuni uscate

Ambalaj disponibil:
70g    150g    1kg

Valoarea nutritiva p/u 100g:

Lipide: 0.08g

Protein: 0.0g

Glucide: 88.6g

Kcal: 284

*A se pastra intr-un loc uscat si racoros la temperaturi cuprinse intre -5Co si +20Co

Capsunile uscate contin aproape toate elementele esentiale organismului si vin cu o doza sanatoasa de calciu, fosfor, fier, magneziu, mangan si vitamine.

Opt capsuni mijlocii furnizeaza aproximativ 96mg de vitamina C sau 160% din doza zilnica recomandata. Vitamina C este un antioxidant puternic care reduce riscul in anumite tipuri de cancer. Aceasta mentine dintii si gingiile sanatoase si ajuta organismul sa reziste la infectii.

O cana de capsuni contine 30 mg de acid folic. Studiile demonstreaza ca acidul folic reduce riscul de malformatii fetale congenitale, de aceea, sunt recomandate femeilor insarcinate. Acidul folic reduce nivelul seric al homocisteinei, o substanta cu un factor de risc pentru bolile cardiovasculare.
Capsunile uscate contin fibre, cunoscute pentru scaderea colesterolului si pentru buna functionare a sistemului digestiv. Protejeaza impotriva anemiei, intaresc organismul, ajuta la regenerarea pielii si parului, fiind in acelasi timp un mare aliat in lupta impotriva bolilor reumatice si artrozice.