Fructe Uscate -> Chipsuri din Banane

Ambalaj disponibil:
70g    150g    1kg

Valoarea nutritiva p/u 100g:

Lipide: 23.3g

Protein: 3.54g

Glucide: 55.7g

Kcal: 470

*A se pastra intr-un loc uscat si racoros la temperaturi cuprinse intre -5Co si +20Co

Contin trei tipuri de zahar natural – zharoza, glucoza si fructoza combinate cu fibra, ofera o substantiala explozie de energie.

Au un continut bogat de potasiu, fier, vitamina A,B, B6, B12 si C, pe langa acid folic magneziu, calciu, zinc.

Intr-un studiu realizat de Imperial College din Londra s-a descoperit ca copiii care au mancat o banana pe zi au avut un risc cu 34% mai mic de a dezvolta astm.
Fiind o sursa buna de vitamina C bananele pot ajuta la impiedicarea formarii de radicali liberi care provoaca cancer.
Aportul ridicat de fibre din fructe si legume este asociat cu un risc redus de cancer colorectal.
Continutul de fibre, potasiu, vitamina C si B6 din banane este bun pentru inima. O crestere a aportului de potasiu, impreuna cu o scadere a aportului de sodiu este cea mai importanta schimbare de regim alimentar pe care o persoana o poate face pentru a reduce riscul de boli cardiovasculare, potrivit dr. Mark Houston de la Vanderbilt Medical School.